Nå kjører Posten helelektriske Maxus varebiler

Valgte Maxus e-Deliver 9 fra Fagerthun.

Posten har over tid gått over til å gjøre sin utkjøring helelektrisk. Nå har de valgt Maxus fra Fagerthun. Foreløpig er det investert i to nye biler.

Tor Arne Bratli hos Posten kan fortelle at de er meget fornøyd, bilene er god å kjøre og oppleves solid med et komfortabelt interiør. Bilene kjøres lokalt i Narvik og på innlandet, så kombinasjonen av rekkevidde og ladenettverk gjør at bilene tilfredsstiller postens behov.

– Det viser at dette er en bil som tilfredsstiller en kunde som er helt avhengig av driftssikkerhet og god komfort til sine sjåfører, forteller Maxus-ansvarlig Fredrik hos Fagerthun Bil – som takker Posten Norge for tilliten.

– Maxus er et forholdsvis nytt merke i Norge, men har på kort tid blitt en stor aktør på elektriske varebiler, og er i 2021 Norges nest mest solgte el-varebilmerke.  Vi ser at stadig flere oppdager at Maxus leverer elektriske varebiler som er både solid og gir et prisgunstig bilhold, sier han.

Mange el-biler på det norske markedet sliter med lang leveringstid.

– Det er ikke tilfelle med Maxus. De har alle sine bilmodeller på lager for rask levering.

– Innen 2025 skal Posten Norge bare bruke fornybare energikilder i alle bygg og kjøretøy. Å skifte ut dieseldrevne varebiler med elektriske kjøretøy flytter oss store steg nærmere det målet, og vårt arbeid for utslippsfri pakkelevering i de store byene, sier pressesjef Kenneth Pettersen i Posten Norge, i en pressemelding.

Er du eller ditt firma interessert i en ny Maxus. Ta kontakt:

 

Maxus-ansvarlig

Fredrik Dahlin Simonsen

Tlf: 99 59 10 07/E-post: fredrik@fagerthun-bil.no

Fredrik D. Simonsen

Go to top of page

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.