Gå til hovedinnhold Gå til søk

Vi søker: Mekaniker med lidenskap for bil

Sebastian og Andreas elsker å skru på biler. Hos Fagerthun har lidenskapen blitt en jobb.

Mange av kollegene til de to 22-åringene startet hos Fagerthun allerede før de ble født. Det har vært med på å skape en helt unik bedriftskultur.

– Det handler om å levere best mulig resultat hver gang. Det er lite stoppeklokke og samlebånd. Her får vi tid til å gjøre jobben skikkelig. Og vi får rom til å fylle på kompetansen, sier Sebastian Jenssen.

For her er gjengen rett og slett glødende opptatt av bil. Andreas Nymoen startet som utplassert elev fra Narvik VGS som 16-åring – og er nå ansatt som lakkerer og oppretter.

– Hobbyen vår er jo å skru på bil. Her gjør vi det samme med gode kompiser. Og får betalt, sier Andreas – som tror årsaken til at Fagerthun har levert stabil drift siden oppstarten i 1968 er følelsen av trivsel og kvalitet.

– Her får vi holde på til resultatet er så bra som vi klarer. Jeg tror det er derfor vi har så mange stamkunder. Folk blir tatt på alvor og ser at vi gjør en skikkelig jobb. Da kommer de også tilbake, sier han.

Skal erstattes

Sebastian er blant de som skal erstattes i Fagerthun. En exit som skjer med et tungt hjerte.

– Til sommeren gifter jeg meg og kona skal begynne på studier i Tromsø, så da skal vi teste ut livet lenger nord for en periode. Trond (Fagerthun) har allerede skaffet meg jobb hos Hyundai i Tromsø og planen er å bare utvikle meg enda mer, sier Sebastian.

TEAM FAGERTHUN: Andreas og Sebastian elsker å jobbe for Fagerthun. Nå forlater snart Sebastian Narvik, og derfor trenger Fagerthun en ny bilmekaniker.

 

Både Sebastian og Andreas anbefaler å søke på jobb i Fagerthun.

– Det er mer enn en arbeidsplass. Det er rett og slett en fin plass å være – hvor det er lett å ha det trivelig på jobb, sier Andreas.

– En arbeidsplass jeg gruer meg til å forlate. Kommer vi tilbake til Narvik, er det ingen tvil om hvem som får den første telefonen, sier Sebastian.

– Trivelig gjeng

Fagerthun Bil har siden 1968 utviklet seg til å bli Narviks mest komplette bilhus. Trond Fagerthun er daglig leder – og han lover en arbeidsplass hvor man strekker seg langt for trivsel.

– Det har alltid kjennetegnet oss på Fagerthun. Et helt spesielt arbeidsmiljø, hvor veldig mange av de ansatte har vært her hele sitt arbeidsliv. Det handler om at vi behandler folk ordentlig. Og det handler om at vi legger til rette for at de ansatte skal ha det bra på jobb, sier han.

Nå håper han på flinke søkere.

– Hvis du ønsker deg en bunnsolid arbeidsplass med et ordentlig godt arbeidsmiljø, sydens jeg du bør søke, sier han.

Les mer og søk på stillingen her