Gå til hovedinnhold Gå til søk

– Kundene våre gjør jobben ekstra trivelig

Kristine og Katrine er de nye kundemottakerne hos Fagerthun Bil.

Noen måneder inn i den nye jobben, har både Katrine Leirvik og Kristine Berg klarert forhåpningene om livet på Fagerthun:

– Det er nesten en slags familie-feeling å jobbe her. Utrolig hyggelige mennesker og et veldig godt miljø. Jeg ble anbefalt å søke av folk i familien min. Allerede fra jeg leste stillingsannonsen skjønte jeg at dette ville være en plass å trives, sier Katrine.

– Dette er en jobb hvor man gleder seg til å gå på. En ting er miljøet på jobb. Men også kundene våre trives med å besøke oss. Og det smitter, sier Kristine.

To erstattere for Marianne

Begge kom inn da Marianne Hanssen valgte å forlate Fagerthun etter 22 år i kundemottaket.

Katrine kommer fra 12 år i Widerøe – hvor hun har jobbet på Sola Lufthavn i Stavanger. Kristine er hentet fra MECA i Narvik.

– Det var noen hektiske og fine år i Widerøe. Men jeg er familiekjær og ønsket å flytte hjem til Narvik. Da var det perfekt med en ledig stilling her på Fagerthun Bil. Ikke skiftarbeid, interessante arbeidsoppgaver og et godt miljø, sier hun

I tillegg til å tilbringe tid med familien sin – og særlig tantebarnet – er Katrine glad i å gå på tur og å spille padel.

– Vi har jo helt fantastiske turmuligheter i Narvik-regionen. Jeg synes også padel er artig og jakter nå flere spillere å spille sammen med, forteller hun.

Kristine er opprinnelig fra Ramsund. Kjærligheten fant hun i Narvik og nå er hun i full gang med oppussing av hus.

– Jeg har hatt bil siden jeg var 14 år, og har alltid likt å skru på den. Jeg har også jobbet med bildeler og dele-lager i flere år, så overgangen til denne jobben har ikke vært så stor, forteller Kristine.

Interessen for å skru på bil, har de siste årene «tatt overgang» til byggebransjen.

– Ja, mye av tiden går med til å pusse opp hus. I tillegg til Fagerthun da. Og i likhet med forgjengeren satser jeg på minst 22 år i jobben, sier hun.

Stor interesse for jobbene

Daglig leder Trond Fagerthun opplevde stor interesse da jobbene ble lyst ut.

– Det gjorde at vi fikk plukke virkelig sterke kandidater. Kristine kan bil og har masse relevant erfaring. Katrine er vant til å jobbe med folk og kommer fra en stor organisasjon, hvor kvalitetssikring står sentralt. Vi er ikke like store som Widerøe, men det å behandle folk ordentlig og å levere kvalitet er viktig for oss, sier han.

Det er viktig for Fagerthun å kunne levere et komplett bilhold for både ferske og mer rutinerte bil-eiere.

– Med to så flinke medarbeidere, har vi alle forutsetninger til å levere videre på den velkjente kundebehandlingen hos Fagerthun, sier den daglige lederen.